info@buddingdraaiorgels.nl 06 – 2228 3241

Draaiorgels

Wilt u een draaiorgel huren? Naar welk draaiorgel u ook op zoek bent, bij Budding Draaiorgels bent u aan het juiste adres. Budding Draaiorgel verhuur verhuurt een groot aantal draaiorgels voor gezelligheid op elke locatie!

De Blauwe Gavioli

De Blauwe Gavioli is een authentiek draaiorgel uit 1905 dat een diepe indruk bij de toeschouwer achter zal laten. Niet alleen door zijn nostalgische uiterlijk maar ook door zijn imposante afmetingen. De Blauwe Gavioli is ons grootste draaiorgel!

De Pekinees

Mooi systeem limonaire draaiorgel. Schitterend draaiorgel dat elk evenement tot een waar succes kan maken.

Pluerette

De Pluerette is een relatief nieuw draaiorgel. Gebouwd in 1960 is dit het jongste draaiorgel in onze collectie. Door zijn compacte afmetingen is De Pluerette overal geschikt voor. Zowel binnen als buiten.

Het Buikie

Het Buikie is een imposant origineel Limonaire systeem draaiorgel uit 1913. Met schitterende nostalgische nummers is het Buikie de sfeermaker voor elk feest of op elke locatie.

Frans Hals

De Frans Hals is het draaiorgel geweest dat decennia lang door het centrum van Amsterdam heeft getoerd in de vorige eeuw. De Frans Hals is eigenlijk een garantie op een goede sfeer op ieder feest.

Contact informatie
  • Budding Draaiorgels
  • 06 – 2228 3241
  • info@buddingdraaiorgels.nl
  • Bellweg 34
    4104 BJ Culemborg